Big Bite har holdt til i de samme lokalene i Jærhagen i fem år, og det skulle nå bygges nye lokaler til de et annet sted i senteret. For å få dette til måtte man stenge på en onsdag og åpne tirsdag uken etter.

Big Bite er et helnorsk konsept som er et lett valg for sultne folk i farta. Fra begynnelsen i 1997 da Big Bite startet sin første avdeling på City Syd i Trondheim, har forretningsideen deres vært å satse på enkle og effektive løsninger for å selge rask og enkel mat til folk på farten.

-Vi har jobbet tett sammen med Bit Bite i flere år, det gjør at vi kommuniserer godt sammen og at tilliten er høy mellom oss som prosjektleder og de som kunde. Jobben ble avtalt for tre uker siden, vi har fulgt fremdriftsplan gjennom hele prosjektet og alt ble levert på tid, forteller Hildrum.

FLOW Pluss Norge er en uavhengig spesialist på prosjektgjennomføring for all detaljhandel og kontor.

- Våre kunder eier butikker, restauranter og forretningslokaler over hele landet, der vi leverer totaltekniske løsninger - uansett størrelse. Våre prosjektledere tar ansvar for deler eller hele verdikjeden fra konsept til ferdig oppsatt lokale – over hele landet, sier Hildrum

- Vi har mange jobber for Big Bite, og setter stor pris at de velger oss som leverandør, så en stor takk til de for nok et flott prosjekt, avslutter Hildrum.